Current Size: 100%

-
Voor de begeleiding van de aangepaste fitness in Herentals is To Walk Again op zoek naar gemotiveerde begeleiders (zie bijgevoegde vacature). Heb jij na het lezen van de vacature interesse gekregen om de aangepaste fitness te begeleiden, mail dan je CV en motivatie uiterlijk tegen 20 november 2017 naar activiteiten@towalkagain.be.
-
Beste sympathisant, Je kent To Walk Again, je waardeert hun werking en je bent tegelijk ook nog een keer sportief? Of je bent gewoon nog op zoek naar een passend cadeau voor onder de kerstboom? Dan hebben wij iets dat ook vele aspecten combineert: de splinternieuwe en unieke fietskledij van TWA!
-
Op zondag 3 december organiseert Curling club Zemst i.s.m. de provinciale sportdienst Vlaams-Brabant, Parantee-Psylos vzw en To Walk Again vzw een initiatie curling voor personen met een fysieke beperking in de gloednieuwe curlinghal in Zemst.
-
To Walk Again zit in volle ontwikkeling om zowel haar aanbod als naamsbekendheid te verruimen zodat we altijd een koploper en voortrekker blijven op vlak van innoverende aanpak. To Walk Again is voor haar verdere professionalisering op zoek naar een M/V met een warm gevoel voor de organisatie en haar objectieven en met sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
-
To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren, opent haar eerste REVAlution Center op de 6de verdieping van het Algemeen Ziekenhuis Herentals. ‘Klassieke revalidatie focust op het compenseren van verloren functionaliteiten. We zijn ervan overtuigd dat er met onze aanpak echt herstel mogelijk is’, zegt Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again.
You will walk again!
Een uniek concept: Wij bieden een stimulerend REVAlution aanbod op maat, gebruik makend van de nieuwste technologieën en onder deskundige begeleiding. Hierbij staan de persoon, de medisch-wetenschappelijke achtergrond en de implementatie van innovatieve ontwikkelingen centraal Meer info op: www.revalution.be

In maart 2003, iets meer dan een jaar na mijn ongeval, hebben Paul, Mieke en ikzelf To Walk Again vzw opgericht. Het is niet altijd gemakkelijk gegaan en we hebben echt alle hens aan dek moeten roepen om van niets iets te maken. Maar vandaag zijn onze en ook uw inspanningen beloond met een stichting die groeit en bloeit en op meerdere vlakken al prachtig werk heeft geleverd.

De vzw maakt sporten met een fysieke beperking, zonder financiële beperking mogelijk. Het biedt aangepaste sportfaciliteiten zonder hiervoor extra kosten aan te rekenen. Met andere woorden: To Walk Again legt het financiële verschil bij dat nodig is om speciale materialen aan te kopen en de gepaste infrastructuur te voorzien.

To Walk Again is de naam van een gedreven stichting met een eigen verhaal. Dit To Walk Again-verhaal is letterlijk en figuurlijk een verhaal van vallen, ... en weer opstaan. Een verhaal van gewone mensen die ongewone dingen doen, maar ook van ongewone mensen die gewone dingen doen.

To Walk Again wordt gegarandeerd een "never ending story" die met veel idealisme blijft werken aan haar doelstellingen.

Sportieve groetjes,

 

Marc

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be