Current Size: 100%

Bioservo SEM™ Glove

Verminderde handfunctie heeft een enorme impact op de levenskwaliteit en maakt dagdagelijkse activiteiten moeilijk. 

De SEM™ technologie in de bionische handschoen biedt de mogelijkheid om personen met verminderde grijpkracht van de nodige kracht te voorzien. De handschoen telt drie vingers met daarop sensoren. Bij elke aanraking activeren die de motoren in de controle-unit en geven ze je vingers en handen zoveel extra kracht en grip als je zelf wil en kan zetten.

 

Ik heb interesse. Waar meld ik me aan? Hoe verloopt het verder?

U kan zich aanmelden via revalution@towalkagain.be. We vragen u uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mail) na te laten. Onze therapeut zal zo snel mogelijk met u contact opnemen om verdere informatie te geven.
Er zal een afspraak volgen waarbij nagegaan wordt of de toepassing van de Bioservo SEM Glove voor u geschikt is. In een eerste fase zullen onze gecertificeerde therapeuten het toestel individueel aanbrengen en afstellen. Daarna volgt er een periode waarin het gebruik wordt geoefend en het toestel perfect op uw noden wordt afgesteld.
Bij een positieve ervaring kan u zelf beslissen tot aanschaf van uw persoonlijk toestel. Onze therapeuten zullen u steeds met raad en daad bijstaan.
 

Waar moet ik zijn?

Zowel de demo-sessies als de gangrevalidatie-training gaan door in het Algemeen Ziekenhuis te Herentals. Voor meer informatie omtrent locatie en een routebeschrijving kan u terecht op www.revalution.be.       
 

Ik heb nog vragen. Waar kan ik terecht?

Voor vragen kan u terecht via postreva@towalkagain.be

 

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be