Current Size: 100%

Gangrevalidatie na een amputatie

Het centrum wil een hooggekwalificeerd aanbod op het gebied van gangrevalidatie bij mensen met een amputatie creëren. Gangrevalidatie met prothesen vraagt een specifieke begeleiding, waar kinesitherapeuten, sportbegeleiders en orthopedische techniekers nauw samenwerken. Onze therapeuten zullen u professioneel begeleiden in een individueel aangepast oefenprogramma, dat zo volledig mogelijk aan uw noden tegemoet komt.
De revalidatie met microprocessor gestuurde knie- en enkelcomponenten vraagt een unieke begeleiding. Onze therapeuten hebben bij de verschillende fabrikanten hoogkwalitatieve en productspecifieke opleidingen gevolgd.
 

Ik heb interesse. Hoe moet ik me aanmelden?

U kan zich steeds aanmelden via revalution@towalkagain.be . We vragen u uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mail) na te laten. Onze therapeut zal zo snel mogelijk contact opnemen om u meer informatie te geven en verder af te spreken.
 

Hoelang duurt één sessie?

De duur van één sessie is niet vooraf gelimiteerd en wordt bepaald door uw noden.
 

Waar gaat de training door?

De training gaat door in het Algemeen Ziekenhuis te Herentals. Voor meer informatie omtrent locatie en een routebeschrijving kan u terecht op www.revalution.be.
 

Ik heb mijn revalidatie elders gevolgd. Kan ik deelnemen?

Het maakt niet uit waar u uw revalidatie gevolgd hebt en wie uw orthopedische leverancier is. Het doel van het centrum is om een kwalitatieve meerwaarde te bieden aan alle gemotiveerde kandidaten!
 

Ik heb nog vragen. Waar kan ik terecht?

U kan met verdere vragen terecht via revalution@towalkagain.be

 

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be