Current Size: 100%

GEZOCHT: fitnessbegeleider
-
6 nov
Voor de begeleiding van de aangepaste fitness in Herentals is To Walk Again op zoek naar gemotiveerde begeleiders (zie bijgevoegde vacature). Heb jij na het lezen van de vacature interesse gekregen om de aangepaste fitness te begeleiden, mail dan je CV en motivatie uiterlijk tegen 20 november 2017 naar activiteiten@towalkagain.be.
FIETSKLEDIJ
-
6 nov
Beste sympathisant, Je kent To Walk Again, je waardeert hun werking en je bent tegelijk ook nog een keer sportief? Of je bent gewoon nog op zoek naar een passend cadeau voor onder de kerstboom? Dan hebben wij iets dat ook vele aspecten combineert: de splinternieuwe en unieke fietskledij van TWA!
Initiatie curling voor personen met een fysieke beperking
-
20 okt
Op zondag 3 december organiseert Curling club Zemst i.s.m. de provinciale sportdienst Vlaams-Brabant, Parantee-Psylos vzw en To Walk Again vzw een initiatie curling voor personen met een fysieke beperking in de gloednieuwe curlinghal in Zemst.
Vacature PR- en COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE
-
12 okt
To Walk Again zit in volle ontwikkeling om zowel haar aanbod als naamsbekendheid te verruimen zodat we altijd een koploper en voortrekker blijven op vlak van innoverende aanpak. To Walk Again is voor haar verdere professionalisering op zoek naar een M/V met een warm gevoel voor de organisatie en haar objectieven en met sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
To Walk Again REVAlution Center gaat van start in het AZ Herentals
-
4 sep
To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren, opent haar eerste REVAlution Center op de 6de verdieping van het Algemeen Ziekenhuis Herentals. ‘Klassieke revalidatie focust op het compenseren van verloren functionaliteiten. We zijn ervan overtuigd dat er met onze aanpak echt herstel mogelijk is’, zegt Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again.
Kristel Gevaert aan het hoofd van To Walk Again vzw
-
1 aug
De Vlaamse Regering heeft beslist om de leiding van To Walk Again, de organisatie gesticht door Marc Herremans die aangepaste sport- en revalidatiefaciliteiten aanbiedt aan mensen met een fysieke beperking, voor vier jaar toe te vertrouwen aan haar voormalig leidend ambtenaar Kristel Gevaert.
To Walk Again Postrevalidatiecentrum heet REVAlution
-
14 jul
De kogel is door de kerk. Het Postrevalidatiecentrum van To Walk Again dat in september op de zesde verdieping van het AZ Herentals de deuren opent, krijgt als naam REVAlution. Dat maakten de verschillende partners in aanwezigheid van peter en meter Wout van Aert en Sarah De Bie bekend. Alek Fiszer uit Sint-Katelijne-Waver bedacht de naam en mag zich verheugen op een dagje cross als eregast van wereldkampioen van Aert.
Initiatiemoment sportacademie en rolstoelbasketbal
-
3 jul
Ook volgend schooljaar staan onze ervaren lesgevers weer paraat om onze jongeren balvaardigheden en basketbaltechnieken bij te leren bij de rolstoelbasketbal enerzijds, en een gevarieerd programma aan sporten aan te bieden bij de sportacademie anderzijds. Om alle jongeren de kans te geven kennis te maken met onze basketbalwerking en sportacademie, organiseert To Walk Again in september een initiatiemoment voor beide activiteiten.

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be