Current Size: 100%

On Wheels Heist-op-den-Berg
-
27 feb

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert To Walk Again een leuke omnisportdag voor personen met een fysieke beperking. Maak een keuze uit verschillende sporten zoals Japanse krijgskunst, baseball, rolstoelhandbal, circustechnieken en boogschieten. Voor meer info klik hier

 

 

 

Familiezitskivakantie
-
16 feb
Onze familiezitskivakantie komt dichterbij. Wij hebben er alvast zin in! We beginnen met het voorstellen van het prachtige hotel 'Grüner Baum' in Zell Am See waar we een week te gast zullen zijn.
1ste steenlegging postrevalidatiecentrum
-
16 feb

De uitbouw van ons postrevalidatiecentrum is officieel in gang gezet met de 1ste steenlegging op het 6de verdiep van AZ Herentals. 

Met ongelooflijk veel trots melden wij ook het peter- en meterschap van wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert en Sarah De Bie! 

 

 

Sportevenementen tvv To Walk Again
-
25 jan

Er zijn in de loop van het jaar weer heel wat sportevenementen tvv To Walk Again. Heb je zin om het To Walk Again team te vergezellen, dan ben je meer dan welkom! 

Aan onderstaande evenementen nemen een aantal van onze sporters of hun familieleden en vrienden deel. Heb je ook zin om mee te doen? Neem contact op met jakub.kratky@towalkagain.be

 

Datum

Activiteiten 2017
-
19 jan

Het einde van het jaar is in zicht, dus kunnen we volop beginnen uitkijken naar 2017. Ook volgend jaar heeft To Walk Again vzw tal van leuke activiteiten voor jou in petto! Begin maar alvast te genieten...

Fitness

  • Tongerlo --> elke dinsdag en donderdag
  • Merelbeke --> elke maandag en donderdag
  • Wachtebeke --> elke maandag

Meer info

 

Rolstoelbasketbal

  • Gent --> tweewekelijks op zaterdag

Meer info

Rotary Night Club
-
9 jan
RNC 2017 zal op 21 januari plaatsvinden in de feesthal van golfclub Witbos in Noorderwijk Herentals. Vanaf 22u is iedereen welkom om gezellig mee te feesten voor het goede doel (inkom: 10 €).
Brunch To Walk Again
-
1 jan
Op zondag 12 februari 2017 zijn jullie van harte welkom in zaal Marathon op het Sporta-centrum. Aanschuiven bij de bakker hoeft op deze dag niet, want wij zorgen voor een heerlijke brunch met alles erop en eraan! Bij deze jaarlijkse brunch staat het gezellig samen zijn centraal. Trommel dus je familie en vrienden op en kom smullen van al het lekkers.
Tombola uitreiking Night To Walk Again
-
19 dec

De Night To Walk Again zat ook dit jaar weer boordevol tombola prijzen. Hieronder kan je de uitreiking bekijken. 

Kom je prijs afhalen op het onthaal van het sporta centrum (Geneinde 2, 2260 Tongerlo) vanaf 10u op dinsdag 20 december 2016.

-> Openingsuren: Weekdagen van 8u tot 19u 

 

Voor vragen kun u steeds terecht bij jakub.kratky@towalkagain.be

Nieuwsbrief November
-
7 nov
De winter begint stilaan zijn intrede te doen. Dat wil zeggen dat het tijd is voor de nieuwsbrief van november.
De warmste week
-
3 nov

 

Studio Brussel zal ook dit jaar weer zijn goed hart laten zien en de warmste week organiseren. 

To Walk Again is fier om dit jaar weer geselecteerd te zijn als Goed Doel. Bekijk het hier!

Al de acties zullen hieronder meegedeeld worden. Doe jij ook een actie? Laat het ons weten!

 

1. Kuif & Duif

Night To Walk Again
-
19 okt

Op 17 december 2016 zakken we weer af naar het casino van Knokke. Een onvergetelijke nacht met glamour en glitter, een menu van Catering Ten Dauwe, spektakel en dans, u krijgt het allemaal tijdens de Night To Walk Again.

En er wordt niet alleen gefeest, tijdens deze nacht vol verwondering staat iedereen ten dienste van het goede doel. De opbrengst van deze nacht gaat integraal naar de werking van To Walk Again. Doordat u geniet van spijs en drank, genieten mensen met een beperking van sport en spel. Als dit geen mooi compromis is?

Terugblik On Wheels Landgraaf
-
11 okt

Zaterdag 8 oktober was voor velen een dag om nooit te vergeten. Met een record aantal deelnemers (40!) waren we van de partij op de besneeuwde pistes van Snowworld Landgraaf voor onze jaarlijkse zitski-initiatie. Daarnaast werd er ook aangepast staand skiën en snowboarden gegeven.


24 enthousiaste monitoren/begeleiders leerden jong en oud de kneepjes van het (zit)skiën aan. Ondanks de koude, want inderdaad, het kan heel koud zijn in zo’n “frigo”, kwamen er enkel lachende gezichten van de skipiste af. 

Terugblik On Wheels Waregem
-
11 okt

Op zondag 25 september waren we weer te gast op de manege van Sport Vlaanderen in Waregem. We begonnen deze dag die in het teken staat van de paardensport onder een stralend zonnetje. In de namiddag hadden we heel even regen, maar dat kon de pret niet drukken. Ervaring of geen ervaring, iedereen was welkom!

Nieuwsbrief September
-
7 sep

De zomer is voorbij, maar dat geldt niet voor de activiteiten van To Walk Again. 

Neem een kijkje op de nieuwsbrief van september en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Nieuwsbrief: klik hier.

Terugblik zomerkampen
-
6 sep

De zomer zit er helaas op, maar we kunnen tevreden terugkijken naar de leuke momenten die er samen beleefd zijn op de zomerkampen!

 

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be