Current Size: 100%

Initiatie rolstoelhandbal
Handbal.be, 20 april 2016
22 apr

De voorbije 8 weken werd er in Tongerlo op zondag aan rolstoelhandbal gedaan. Het was een proefproject dat mogelijk en hopelijk een vervolg krijgt in de toekomst. Het initiatief kwam van onze voorzitter Wim Vos. Lies Van Mele leidde het project in goede banen.

Bionisch pak geeft verlamden ook mentale boost
De Standaard, 9 maart 2016
9 mrt

Een betere werking van de blaas en de darmen en minder spasmen. Het zijn enkele voordelen van het bionische pak voor mensen met een verlamming. ‘Ook op psychisch vlak boeken patiënten vooruitgang.’

Postrevalidatiecentrum wint Unizo-award
Gazet van Antwerpen, 16 februari 2016
16 feb

Atleet Marc Herremans en de mede-initiatiefnemers achter het postrevalidatiecentrum mochten maandagavond de eerste Hart voor Herentalse Ondernemers van Unizo in ontvangst nemen.

Pierenloop verrast 'supermarathonman' met gulle schenking
Gazet van Antwerpen, 30 januari 2016
30 jan

De man die 250 marathons in de benen heeft, heeft van de organisatoren van de Pierenloop in Ravels een leuke verrassing gekregen: een cheque van 250 euro, of 1 euro per uitgelopen marathon.De Ravelse Joggingclub, die de Pierenloop inricht samen met de Arendonkse Atletiekclub (Arac), deelde nog een tweede cheque uit voor een goed doel: 750 euro ten voordele van To Walk Again vzw van triatleet Marc Herremans, die mensen met een fysieke beperking wil stimuleren om te sporten.

Eerste asperges van het jaar geveild ten voordele van 'To Walk Again'
HLN, 29 januari 2016
29 jan

Bij fruit- en groenteveiling BelOrta in Sint-Katelijne-Waver is vandaag de eerste aspergeoogst van het jaar aan de man gebracht. Groothandel Claessens kocht de eerste twee kisten, horecagroothandel Metro de andere twee. Die brachten in totaal 3.200 euro op. BelOrta deed daar zelf nog eens 1.600 euro bovenop om een totaalbedrag van 4.800 euro aan de door triatleet Marc Herremans opgerichte stichting "To Walk Again" te kunnen schenken.

Herentals krijgt lang verhoopt postrevalidatiecentrum
Gazet van Antwerpen, 20 januari 2016
20 jan

De kogel is door de kerk: minister van Volksgezondheid Jo Van Deurzen (CD&V) geeft het AZ Herentals de toelating zijn zesde verdieping te gebruiken voor de uitbouw van een hoogtechnologisch postrevalidatiecentrum, onder de vlag van To Walk Again (TWA) van ex-triatleet Marc Herremans. “Eind 2016 hopen we operatief te zijn”, zo klinkt het in het AZ.

Tumbling Essen vestigt met 4.132 sprongen nieuw flikflakrecord
Gazet van Antwerpen, 6 december 2015
6 dec

In het kader van Music for Life sprong Tumbling Essen zaterdag tijdens een flikflakmarathon zo veel mogelijk salto’s in een uur tijd. De helft van de opbrengt wordt geschonken aan To Walk Again.

Tumbling Essen springt voor To Walk Again
Noordernieuws, 1 december 2015
1 dec

In het kader van Music For Live zal Tumbling Essen op zaterdag 5 december tijdens de Flikflak-Marathon zoveel mogelijk fliks, flaks, salto’s en andere capriolen springen, en dat gedurende een uur. Voor twee euro mag u gokken hoeveel sprongen de tumblers dit jaar zullen springen. De helft van de opbrengt wordt geschonken aan To Walk Again.

Verlamde fans geven aftrap KRC Genk-Royal Moeskroen Peruwelz
Het Belang van Limburg, 22 oktober 2015
22 okt

Jimmy en Corrie zijn al jaren die hard fans. Maar de twee zijn ook vanaf hun middel verlamd. Toch gaven ze vanavond de aftrap van de match tussen KRC Genk en Moeskroen. Het duo wil daarmee aantonen dat bewegen voor hen van levensbelang is.

Sportieve dag voor rolstoelgebruikers
Gazet van Antwerpen, 29 juni 2015
29 jun

In de Sporthal vond zondag ‘On Wheels’ plaats, een sportdag voor sportieve rolstoelgebruikers, georganiseerd door To Walk Again, in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst en de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap.

Pagina's

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be