Current Size: 100%

Sportdagen

Voor een sportdag op maat kunnen ook Revalidatiecentra en scholen van het buitengewoon onderwijs of andere organisaties terecht bij To Walk Again! Scholen uit het regulier onderwijs kunnen voor aangepaste sportdagen altijd terecht bij de collega’s van Sporta. Daarbij voorzien we tal van activiteiten en materialen en testen we voorstellen uit. (o.a. handbikes, ligbikes, sportrolstoelen, enz.) Je kan er proeven van een uitgebreid aanbod aan sporten: begeleide fitness-sessies (in de aangepaste, toegankelijke fitness) en/of een uitgestippelde handbiketocht.

 

Wenst u een TWA-sportdag (hele dag, halve dag of enkele uurtjes) aan te bieden, of wil u meer informatie omtrent aangepaste sport, neem dan contact met ons op. Heeft u vragen, zoekt u oplossingen, zoekt u een sportclub...? Dan probeert To Walk Again u verder te helpen. 

Op de teampagina vindt u de gegevens van de To Walk Again medewerkers, want zij zijn er niet enkel om toffe sportactiviteiten te organiseren, maar staan ook steeds paraat om advies te verlenen. Op regelmatige basis vinden interessante infosessies plaats. Onderwerpen zoals gezonde voeding, sportvoeding en sportdrank, toegankelijk reizen, trainingsprincipes, EHBO bij sportongevallen zijn in het verleden reeds aan bod gekomen. Wij streven ernaar dit aanbod te behouden, zo niet te verbeteren.

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be