Current Size: 100%

To Walk Again REVAlution Center

Onze missie geeft onze bestaansgrond, waarden en identiteit weer:

Het centrum is dé referentie waar mensen met een fysieke beperking in een drempelarme, ontspannen en positieve omgeving worden uitgedaagd om via sport en beweging hun levenskwaliteit te maximaliseren. Het centrum biedt een stimulerende en progressieve postrevalidatie op maat, gebruik makend van de nieuwste technologieën en onder deskundige begeleiding.
Het centrum is het kloppend hart van de To Walk Again werking, en laat zich blijvend inspireren door het ideeëngoed van To Walk Again stichter Marc Herremans en Sporta stichter Antoon van Clé.


Onze visie verwoordt hoe we onszelf zien in de wereld van morgen:

Het centrum biedt, laagdrempelig, (G-)sport- en bewegingsactiviteiten aan in een trendsettende, uitdagende, multidisciplinaire omgeving.
Het centrum hanteert een preventieve aanpak ten aanzien van secundaire locomotorische beperkingen om beweging te onderhouden en te optimaliseren.
Het centrum gebruikt de nieuwste technologieën voor grensverleggende (gang)revalidatie bij mensen met specifieke beperkingen onder deskundige begeleiding.
Het centrum biedt specifieke, intensieve, fulltime postrevalidatie-programma’s op maat aan gedurende meerdere aaneensluitende dagen.
Het centrum gebruikt haar specifieke expertise om mensen met een fysieke beperking en hun omgeving grondige en gefundeerde adviezen te verschaffen.
Het centrum fungeert als inclusieve ontmoetingsplaats, waar participatie fun is.

Voor meer info ga naar www.revalution.be
 

  1. Stappen met de staprobot Ekso Bionics
  2. Gangrevalidatie en - reëducatie na een amputatie
  3. Bioservo SEM Glove

 

Reportages van 10 maart 2015:

Reportage van 21 september 2016

Reportage van 5 maart 2017

 

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be