europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Doe een gift

HELP ONS (EN OOK JEZELF)

Het verschil bijpassen…is het verschil maken.

Of het een nu dagje sporten is, of een uurtje revalideren is: de meerkost verbonden aan het werken met mensen met een fysieke beperking, loopt snel op. Ook aan revalidatie dmv hoogtechnologie hangt een duur prijskaartje. To Walk Again rekent deze meerkost niet door, noch aan haar sporters, noch aan haar revalidanten. 

Om dit verschil bij te passen, is To Walk Again 100% afhankelijk van jullie giften. Dankzij jouw gift is To Walk Again in staat haar aanbod laagdrempelig aan te bieden aan iedereen met een fysieke beperking. Zo maak jij sportactiviteiten en revalidatie voor honderden mensen in Vlaanderen mogelijk!

Want alleen daar wil To Walk Again voor gaan: MAXIMAAL, dit is IEDEREEN met een fysieke beperking in Vlaanderen de mogelijkheid geven actief te blijven sporten en revalideren met het oog op een gezond leven.

 

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak een leuke sportinitiatiedag mogelijk voor 1 kind.

Met 25€ betaal je het verschil tussen de deelnamekost voor 1 kind en de werkelijke kost voor To Walk Again. Zo kunnen wij onze sportdagen laagdrempelig aanbieden. De meerkost zit in aangepast sportmateriaal en extra begeleiding voor kinderen met een fysieke beperking.

Lees meer

Super, u doneert € 25


Maak een uitdagende sportervaring mogelijk voor 1 kind.

Met 40€ betaal je het verschil tussen de deelnamekost voor 1 kind en de werkelijke kost voor To Walk Again. Zo kunnen wij onze uitdagende on-wheels dagen laagdrempelig aanbieden. Hoe extremer de sporttak, hoe groter de nood aan persoonlijke begeleiding, en hoe duurder de aangepaste sporttoestellen.

Lees meer

Super, u doneert € 40


Help iemand aan 1 revalidatiesessie met inzet van hoogtechnologie.

Met 80€ betaal je het verschil tussen het geconventioneerde tarief van 1 kinésessie, en de werkelijke kost voor To Walk Again. De meerkost zit in gebruik van hoogtechnologie, en in de grotere tijdsbesteding eigen aan revalideren met mensen met een fysieke beperking.

Lees meer

Super, u doneert € 80


Schenk … Steun To Walk Again met een bedrag naar keuze.

Dankzij uw gift kan To Walk Again meer mensen met een fysieke beperking actief laten sporten en bewegen. En kunnen wij meer mensen met een fysieke beperking laten revalideren met inzet van hoogtechnologie.

Super, u doneert € 0


FAQ fiscale attesten en belastingvermindering.

Bekijk hier alle vragen.