europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Animals on Wheels

ZOVEEEEEL DIERENLIEFDE

Kampen

Beringen

6-12 jaar

*** NIEUW KAMP***NIEUWE LOCATIE***

ZOVEEEEEL DIERENLIEFDE

Als jij op de boerderij bent, wil je liefst alle dieren mee naar huis nemen. Zo veel hou jij van die schattige pluizenbollen. Tijdens deze dierenvakantie kan jij je hartje helemaal ophalen.


DIERENVAKANTIE

Balken, hinniken, blaffen en miauwen. Alle dierengeluiden klinken als muziek in je oren? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Gedurende 5 dagen maken we elke dag kennis met nieuwe dieren: van alpaca’s tot koeien en van zorghonden tot leeuwen in de Antwerpse Zoo. We leren zeep, brood,… maken en genieten van al de dierengeluiden om ons heen.
We bezoeken een boerderij en leren alles van koeien! De koeien zijn gewend aan rolstoelen dus we mogen zelfs ons eigen koe uitkiezen en deze knuffelen. Ook brengen we een dag door met de therapeutische zorghonden. Je kan je eigen hondje uitkiezen waar jij die dag voor mag zorgen. Jullie voeren samen kleine opdrachten uit en gaan samen wandelen. Zo creëren jullie een hechte band.


Als kers op de taart trakteren we je op een uitje naar de Antwerpse Zoo. Maar er is veel meer: We gaan daar zelfs een kijkje nemen achter de schermen! Echt alle dieren maken kennis met jouw dierenliefde. Dit wordt een beestig kamp!


To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp.

Locatie

Hoeve Genemeer
Adres:
Genemeerstraat 163
3581 Beringen