europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Beachfun On wheels 10-16j

DE KUST IS COOOOOOL!

Kampen

15/8/2021

Lombardsijde

10-16j

DE KUST IS COOOOOOOOOOOOOOOOLLL !!

Deze zomer ga jij naar Lombardsijde! In de Zeekameel verblijf je op een boogscheut van het strand. Ideaal voor een week vol plezier waarin strand en water centraal staan. Verveling is uitgesloten bij de rollende bende.

Je brengt een bezoek aan het reptielencentrum die fungeert als noodopvangcentrum voor allerlei reptielen. Onder begeleiding van een ervaren garnaalvisser leren we de leefwereld van krabben en garnaalvissen beter kennen. Benieuwd wie de grootste krab zal spotten op het strand!

Tijdens een spervuur aan activiteiten ga je de Belgische stranden onveilig maken! Hooo ja, zorg ervoor dat je koers houdt tijdens het zeilwagen rijden op het strand, want we hebben je ook nog nodig tijdens ons watertocht in een reuze kano. Nog meer fun geblazen tijdens ons bezoek aan Plopsaland en het Bouwdewijn Seapark!

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp.

Locatie

De Zeekameel, Lombardsijde
adres:
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde