was successfully added to your cart.

Winkelmand

VACATURE – Business Developer/Directeur To Walk Again vzw

By 11 februari 2019 Nieuws

To Walk Again is een kleinschalige vzw met grote ambities op het vlak van sporten, bewegen en revalideren voor volwassenen en kinderen met een beperking. Naast onze unieke positie als inclusieve aanbieder van sportactiviteiten zijn we voorloper in gangrevalidatie via staprobots en andere innovatieve, hoogtechnologische revalidatietherapieën. To Walk Again is een koploper en wil met deze unieke voorsprongpositie steeds een stapje voor blijven.

Wil je aan het stuur zitten van een innovatieve en warme organisatie. Is het je passie om nieuwe markten op het vlak van sportbeleving en innovatieve revalidatie uit te bouwen. Krijg je energie van koploper te zijn en te blijven. Kan je mensen verbinden. Houd je ervan om als coachend teamplayer samen met de medewerkers, leden, gebruikers en bestuurders, het verschil te maken. Wil je aan de basis liggen van vernieuwende ideeën in een innovatieve sector en deze omzetten in sociale en duurzame businessmodellen die écht impact hebben. Ga je voor oplossingen en resultaten, kan je valideren en ben je onderhandelingsbekwaam. Leg je snel verbanden en ben je analytisch-creatief. Geloof je in de kracht van samenwerking en co-creatie en wil je een unieke en enthousiaste brugfunctie opnemen tussen de onderzoekswereld, personen met een fysieke beperking, de bedrijfswereld en de brede welzijnssector? Wil je maximaal en optimaal project- en innovatiesubsidies aanboren en deze structureel en strategisch vertalen. Ben je betrokken bij en voel je een bijzondere interesse in de uitdagingen voor personen met een fysieke beperking, participatie en innovatie én met To Walk Again.

Dan zijn we op zoek naar jou! Talenten.
Positief ingesteld ; Coachend leidinggeven ; Gedreven en gepassioneerd door initiatief, innovatie, co-creatie en resultaatsgerichte validatie ; Creatief en verbindend werken ; Empathie ; Oplossingsgericht ; Sterk communicatief en een vlotte pen ; Projectmatig werken ; Sociaalvoelend met een sterk netwerk ; Onderhandelingsbekwaam ; Interesse in de validatie van wetenschappelijk onderzoek ; Het verschil willen maken.

Taakomschrijving

 • Dagelijkse enthousiaste en doelstellingsgerichte aansturing van de organisatie en het 6-koppig team met een blik op de toekomst en vanuit een mensgericht ondernemen.
 • Het ombuigen van moeilijkheden in slimme mogelijkheden.
 • Garanderen van een gezond en ambitieus businessplan en korte en lange termijnstrategieën.
 • Opzetten van duurzame filantropieconcepten.
 • Het mee concreet en duurzaam vormgeven en valideren van de voorsprongpositie van de organisatie.
 • Garanderen van de community-werking van To Walk Again en haar drijvende en verbindende kracht.
 • Alle mogelijkheden creëren en benutten om van het unieke concept van To Walk Again een duurzaam systeem te maken.
 • Het dialogerend uitbouwen van netwerken en allianties met impact.
 • De vinger aan de pols houden en aanwezig zijn op het terrein.
 • Opzetten van toegepast wetenschappelijk onderzoek via samenwerkingsverbanden met wetenschappelijke partners en innovatieve bedrijven (living labs).
 • Op basis van inzichten in de problematiek en revalidatienoden van de doelgroep en resultaten van wetenschappelijk onderzoek concrete linken leggen naar bedrijfswereld, start-ups, … met het oog op de ontwikkeling van een passende en concrete oplossing in samenwerking met andere en wetenschappelijke partners.
 • Duurzame ecosystemen ontwikkelen met alle mogelijke stakeholders en partners.
 • Kennis ontwikkelen op vlak van alle mogelijke subsidiekanalen en innovatiemiddelen, projectontwikkeling en -opvolging en deze genereren.
 • Bestuurs-sensitief zijn en beleidsfeeling hebben.
 • De Business Developer/Directeur rapporteert aan de Raad van Bestuur.
 • En creëert verbindend meerwaarde.

Aanbod We bieden je als lid van het enthousiaste team een job van onbepaalde duur. De verloning (PC 329.01 – barema L1) is functiegebonden en gebeurt op basis van ervaring en deskundigheid. —

Gelieve te solliciteren voor 1 maart 2019 tav Toon Claes, ondervoorzitter via mail: els.peeters@towalkagain.be 

Voor meer informatie kan je terecht bij Heidi Gillemot (0477 67 77 05) of Griet De Ceuster (0476 28 66 45).

Download VACATURE