was successfully added to your cart.

Winkelmand

Van Alaska naar Ushuaia!

25.000 kilometer voor het goede doel.

Elke dag een marathon. Twee jaar lang!

Twee Belgische ultralopers hebben een onwaarschijnlijk avontuur aangesneden, 25.000 kilometer van Alaska naar Argentinië. Ten voordele van To Walk Again vzw hebben zij in 590 marathons van Alaska naar het meest zuidelijke punt van het Amerikaanse continent gelopen. Via PanAm is een verhaal van hoop, doorzetting en heel wat onnozelheden. Een verhaal dat alvast tot de verbeelding spreekt.

De route

De legendarische Pan-American Highway is een netwerk van wegen, die de uiteinden van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt. De weg loopt van Prudhoe Bay in Alaska tot Ushuaia in Argentinië. Over de totale lengte van de wegen verschillen de meningen. De schattingen lopen uiteen van 25.000 tot 50.000 kilometer.

Het Via PanAm-traject was 25.000 kilometer lang en liep langs tal van spectaculaire highlights zoals onder andere de Golden Gate Bridge, Machu Picchu en Salar de Uyuni.

Weeking van Reeth (ultraloper), Liesbeth Balemans (blessurepreventie, voedingsconsulente), Seba Vandermolen (ultraloper en storyteller), An Wouters (Yogi en Pacer)